Maltaasta Kotioluen ystävien kohtaamispaikka

Toiveet keskustelupalstan ominaisuuksiksi

Keskustelupalsta Toimisto Palaute ja kehitysehdotukset Toiveet keskustelupalstan ominaisuuksiksi

Merkitty: 

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #236
  Mäskis
  Moderaattori
  • Kirjoitukset 113

  Olisi kiva kuulla, millaisia ominaisuustoiveita väellä on palstan ominaisuuksiin liittyen. Ominaisuudet voivat liittyä oikeastaan mihin tahansa (vastausten kirjoittamiseen, profiilin tietoihin, palstan ulkoasuun, linkityksiin, aihekokonaisuuksiin, tms.).

  Laittakaa rohkeasti toiveita tulemaan, niin pyritään saamaan sivustosta käyttäjäystävällisempi.

  #264
  Josbanse
  Oluenpanija
  • Kirjoitukset 209

  Ton vasemman yläkulman sivustolinkin vois foorumin puolella laittaa ohjaamaan suoraan foorumille ja viereen esim joku linkki tonne etusivulle jos katsotaan tarpeelliseksi. Helpottais foorumikäyttöä, kun vaikkapa kirjoitetun viestin postaamisen jälkeen pääsis siitä ketjusta suoraan foorumin päänäkymään eikä tarttis kiertää ton “virallisen” etusivun kautta.

  Sit jos on saatavilla esim sellanen 10 viimesintä foorumipostausta lista tohon etusivulle esim muiden aihealueiden yläpuolelle niin vois olla ihan hyvä tällasen suht kapea-alaisen foorumin kanssa niin porukka näkis heti etusivulta että missä ketjuissa on aktiivista menoa, mutta tää nyt on tällanen ei niin kriittinen toive.

  #266
  Mäskis
  Moderaattori
  • Kirjoitukset 113

  Kiitos toiveista! Molemmat fiksuja ehdotuksia ja toteutettavissa. Koitan saada viikonlopun aikana päivitettyä sivustolle nuo.

  Työn alla on myös esikatselu-toiminto aiheiden aloitukseen ja viesteihin vastaamiseen.

  #702
  Josbanse
  Oluenpanija
  • Kirjoitukset 209

  Haluaisin edelleen fooruminäkymään tuonne ylös selkeän painikkeen foorumietusivulle pääsemiseksi. Nyt tuo maltaasta kuvake vie etusivulle josta pitää erikseen klikata foorumille. Toki tossa on tuo keskustelupolku josta keskustelupalsta tekstiä klikkaamalla pääsee etusivulle, mutta se ei osu silmään yhtä hyvin kuin yläreunan logo ja on vaikeampi pienenä tekstielementtinä klikata.

  #1338
  Rypysuon Kiljutehdas
  Oluenpanija
  • Kirjoitukset 45

  Hei, oisko mahdollista saada pidemmät listat viimeisimmistä aiheista ja postauksista? Käyn tasaisin väliajoin, mutta harvoin tsekkailemassa mitä täällä tapahtuu ja välillä on vähän sellainen fiilis että pitäis alkaa klikkailemaan kaikki foorumit auki jotta pysyis kärryillä mistä täällä on tapahtunut. Tai onko täällä jotain systeemiä jolla sais helposti seurattua mitä on jäänyt lukematta, vähä niinkuin kotiolut.comissa oli aikanaan? Siellä näky ihan alafoorumikohtaisesti jos oli lukemattomia viestejä ja pysty sitten pureutumaan sisään kun/jos jaksoi alafoorumia seurailla.

  #1339
  Mäskis
  Moderaattori
  • Kirjoitukset 113

  Moikka!

  Yritän huomenna fiksata nuo lukemattomien listat pidemmiksi. Sisäänkirjautuneena lukemattomien treadien edessä pitäisi näkyä oluttynnyrin symboli.

  Tuo ominaisuus ei toimi? 🤔

  #1340
  Rypysuon Kiljutehdas
  Oluenpanija
  • Kirjoitukset 45

  Hei, toi oluttynnyri-ominaisuus tuntuis toimivan. Huomasin kyllä kun ne ilmestyi tohon foorumin etusivuun joka alafoorumin kylkeen, mut en oo tajunnut että mikä niiden funktio on. Eli täähän on just se sama ominaisuus mitä kaipailin mut oon vaan ollu niin sokee etten ole tajunnut että se on jo tossa. 😅 Tää auttaa jo kovasti. Ehkä vähän kaipailen vielä niitä pidempiä listoja noihin viimesimpiin mut ei ihan niin paha puute kun tajusin noi tynnyrit. Kiitos paljon Mäskis!

  #1348
  Miiksu
  Oluenpanija
  • Kirjoitukset 114

  Toi tynnyri on ihan kiva mutta saiskos vaikka noihin alueisiin harmaan/värittömän tynnyrin joka kertoo ettei uusia viestejä ole ja sitten itse keskusteluiden ikoniksi joku pienempi versio tai teksti? Asettelu hyppii liikaa silmille kun muuttuu liikaa.

  Sitten jos sais vielä esikatselun ettei tarvitsisi painaa lähetä ja jälkikäteen muuttaa jos tarvetta.

  • Tätä vastausta muokkasi 4 kuukautta, 2 viikkoa sitten Miiksu.
  #1350
  Mäskis
  Moderaattori
  • Kirjoitukset 113

  Check!

  Hyviä pointteja Miiksu. Yritän nuo säätää kohdilleen. On kieltämättä häiritsevä muutos omaankin silmään, nyt kun sen mainitsit.

  Esikatseluakin pyritään saamaan aikaan. Viimeksi kun lisäilin, niin foorumisofta bugasi tuon kanssa, mutta perehdyn asiaan, josko saataisiin tuokin aikaiseksi pikimmiten.

  #1369
  Miiksu
  Oluenpanija
  • Kirjoitukset 114

  Check! Hyviä pointteja Miiksu. Yritän nuo säätää kohdilleen. On kieltämättä häiritsevä muutos omaankin silmään, nyt kun sen mainitsit. Esikatseluakin pyritään saamaan aikaan. Viimeksi kun lisäilin, niin foorumisofta bugasi tuon kanssa, mutta perehdyn asiaan, josko saataisiin tuokin aikaiseksi pikimmiten.

  Parempi 🙂 Onhan tuo vielä aika karu mutta tommoset kerkee vielä muuttaa myöhemminkin. Kunhan perus funktionaalisuus toimii niin ei mua oikeastaan kauheasti haittaa.

Esillä 10 viestiä, 1 - 10 (kaikkiaan 10)
 • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.