- Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 9 kuukautta, 1 viikko sitten Miiksu toimesta.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
- Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
› Keskustelupalsta › Kotipanimo › Tekniikat › Suodatus lappoamisvaiheessa
Tuli mieleen eilen illalla oatmeal stouttia maistellessa, että sakkaa pääsi tällä kertaa syystä tai toisesta pulloon normaalia enemmän. Kaikki hiivamuhju ei ollut painunut pohjaan, vaan pinnalla kellui pieniä partikkeleja. Jossei ole mahdollisuuksia cold crashata 30l melkkon pönttöä, olisiko ideaa suodattaa lappoamisvaiheessa primääristä sekundääriin esimerkiksi hop spiderin avulla? Tuo tuskin lisää hapettumista kun laskee tiheäverkkoisen spiderin sekundäärin pohjalle ja lappoletkun spiderin pohjalle. Tuosta spiderin verkosta varmaan sen verran hiivasoluja kuitenkin läpi pääsee, että pulloihin saa hiilihappoja kehitettyä?
Näistä välineistä on hyötyä. Saat kaikki hiivaa isommat partikkelit pois oluesta. Varsinkin tuo virtauksen suunnanvaihtaja on ihan älyttömän hyvä apu jos on siis hana käymispöntössä. Käytän tota ensisijaisessa käymisessä ja toisisijaisessa. Takuuvarmasti jää hiivaa sinne tarpeeksi että saat hiilihappoja 1-2 viikossa kun lisäät hieman jälkikäymissokeria. Saa olla todella tiheä verkko jotain 500 mesh jos haluaa suodattaa hiivatkin pois ja silti sinne jää tarpeeksi hiivaa. Joo, pohjan kautta kun lasket niin ei pääse kauheasti hapettumaan.
https://www.lappo.fi/product/986/suodatin-pvc-hanaan
https://www.lappo.fi/product/1714/linjasuodatin-classic-bouncer
https://www.lappo.fi/product/1717/vaihtosuodatusverkot-classic-bouncer
Tarvittavat evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston toimivuudelle. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka varmistavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole erityisen välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään erityisesti käyttäjän henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analyysien, mainosten ja muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei-välttämättömiksi evästeiksi. Ei-välttämättömillä evästeillä kuitenkin nopeutetaan käyttökokemustasi ja kehitetään sivustoa mm. paremmin kohdennettujen aihealueiden muodossa.