Paineistettu käyminen (pressure fermentation)

Keskustelupalsta Kotipanimo Tekniikat Paineistettu käyminen (pressure fermentation)

  • Tämä aihe sisältää 16 vastaukset, 3 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 1 kuukausi sitten Kotiranta toimesta.
Esillä 2 viestiä, 16 - 17 (kaikkiaan 17)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1107
    Kotiranta
    Oluenpanija
    • Kirjoitukset 28

    Tulipa hyva olut. 1.5bar paine, viikko ekassa kegissa 18c. Siirsin toiseen kegiin noin vuorokaudeksi 5c ja 20psi.

    Ainoa kuivahumalointi 2vrk aloituksesta.

    #1109
    Kotiranta
    Oluenpanija
    • Kirjoitukset 28

    Uusi satsi laitettu perjantaina kegiin käymään. Normaaali pönttö vie kylmäkoneen, joten katsotaan mitä tykkää 30c lämmöstä. Hiivana mangrove m36.

Esillä 2 viestiä, 16 - 17 (kaikkiaan 17)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.