Maltaasta Kotioluen ystävien kohtaamispaikka

Nokkonen oluen raaka-aineena

Keskustelupalsta Kotipanimo Raaka-aineet Nokkonen oluen raaka-aineena

Merkitty: 

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Julkaisija
    Artikkelit
  • #1255
    Samppa
    Oluenpanija
    • Kirjoitukset 5

    Parilta panimolta ainaskin löytyy nokkos pilsiä. Onko kukaan kokeillut tehdä tällaista kotona? En ole mistään löytänyt järkevää ohjetta kuinka paljon tätä olisi hyvä laittaa. Ja miten vaikuttaa makuun laittaako sen keiton aikana vai voiko sillä “kuivahumaloida”. Jos joltain löytyy ajatuksia niin olisi mielenkiintoista kuulla.

    #1256
    Jopila
    Oluenpanija
    • Kirjoitukset 19

    Tuolla oli juttua nokkosen käyttämisestä… ja yks reseptikin, joskin siinä todetaan et vähempi nokkosta olisi riittänyt…

    https://www.homebrewtalk.com/threads/nettle-beer.171395/

     

    Toisaalta varmaan panimoltakin voisi saada infoa nokkosen käyttämiseen, jos vaan ottaa yhteyttä?

    • Tätä vastausta muokkasi 6 kuukautta, 2 viikkoa sitten Jopila.
    • Tätä vastausta muokkasi 6 kuukautta, 2 viikkoa sitten Jopila.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
  • Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.