Maltaasta Kotioluen ystävien kohtaamispaikka

Keskustelupalstan yleiset säännöt

Keskustelupalsta Keskustelupalstan säännöt Keskustelupalstan yleiset säännöt Keskustelupalstan yleiset säännöt

Merkitty: 

 • Tässä aiheessa on 1 ääni ja 0 vastaukset.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #162
  Ylläpito
  Ylläpito
  • Kirjoitukset 11

  Johdanto

  Maltaasta.fi-keskustelupalstan sääntöjen tarkoituksena on taata kaikille palstalaisille mahdollisuus asialliseen ja häiriöttömään keskusteluun kotiolutharrastuksesta. Säännöt pätevät sellaisenaan kaikilla Maltaasta.fi-keskustelupalstan alueilla. Ostetaan, myydään & annetaan -palstalla sovelletaan näiden lisäksi palstalta löytyviä lisäsääntöjä.

  Maltaasta.fi-keskustelupalstalla on kiellettyä kaikenlainen toiminta, jonka Suomen laki kieltää. Lain rikkomisesta ilmoitetaan viranomaisille.

  Tekijänoikeudet:

  Maltaasta.fi ei ota mitään vastuuta palstan jäsenten jakaman materiaalin tekijänoikeudellisuudesta. Käyttäjä on itse vastuussa siitä, että hän omistaa tekijänoikeudet jakamiinsa teksteihin, kuviin ja videoihin. Tekijänoikeuksia rikkovat materiaalit tullaan poistamaan keskustelupalstalta ylläpidon tai moderaattoreiden havaittua rikkeen ja niitä jakanut käyttäjä voidaan poistaa palstalta.

  Ikäraja:

  Kotioluen valmistamista ja alkoholin nauttimista koskevassa lainsäädännössä vaaditaan henkilön täysi-ikäisyyttä. Koska Maltaasta.fi-keskustelupalstalla käsitellään näitä aiheita, vaaditaan myös palstan käyttäjiltä vähintään 18 vuoden ikää. Rekisteröitymällä palstan käyttäjäksi vakuutat olevasi täysi-ikäinen.

  Kirjoituksen tyyli:

  Maltaasta.fi-keskustelupalstan pääasiallinen kirjoituskieli on suomi. Lyhyet lainaukset muista kielistä ovat sallittuja, mutta näidenkin kohdalla pyritään liittämään oheen suomenkielinen käännös.

  Keskustelupalstalla noudatetaan hyvää makua ja hyviä käytöstapoja kirjoituksissa. Kirjoituksissa, profiilikuvauksissa tai muussakaan palstan materiaalissa ei hyväksytä rasistista, loukkaavaa tai hyvien tapojen vastaista tekstiä. Maltaasta.fi ei ole vastuussa jäsentensä kirjoituksista, vaan jokainen kirjoittaja on vastuussa omista teksteistään. Palstan sääntöjä rikkovat kirjoitukset poistetaan ja niiden kirjoittaja voidaan poistaa palstalta.

  Palstan teksteissä pyritään hyvään kieliasuun. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kaikkien tekstien pitää olla täydellistä äidinkieltä. Vastauksissa pyritään kirjoittamaan kokonaisin lausein. Muistetaan myös isot ja pienet kirjaimet, pilkut ja pisteet sekä kappalejaot. Tämä helpottaa huomattavasti lukemista sekä auttaa ymmärretyksi tulemisessa. Ole erityisen tarkkana kirjoitusasun suhteen aloittaessasi uutta aihetta.

  Ylläpidon ja moderaattoreiden oikeudet:

  Ylläpidolla ja moderaattoreilla on oikeus poistaa tai muokata kaikkea palstan materiaalia ja kirjoituksia ilman ennakkovaroitusta. Edellä mainituilla on myös oikeus poistaa tai lukita määräajaksi sellaiset käyttäjätilit, joiden se katsoo rikkoneen palstan sääntöjä. Mahdollisessa tilanteessa, jossa keskustelupalsta sulkeutuu, ylläpito ei vastaa palstan mukana poistuvista teksteistä tai muusta materiaalista.

  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Ylläpito.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Ylläpito.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Ylläpito.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Ylläpito.
  • Tätä aihetta muokkasi 2 vuotta, 11 kuukautta sitten Ylläpito.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Alueelle ‘Keskustelupalstan yleiset säännöt’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.