- Tämä aihe sisältää 0 vastaukset, 1 ääni, ja päivitettiin viimeksi 1 vuosi, 1 kuukausi sitten Josbanse toimesta.
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
- Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
› Keskustelupalsta › Kotipanimo › Tekniikat › Hapeton kuivahumalointi, Vinkki!
Yksinkertaisuudessaan voit välttää kuivahumaloinnissa happikontaktin laittamalla humalat humalasukkaan ja sukan sekaan neodynium magneetti eli niitä kiiltäviä ja kirkkaita magneetteja. Kiinnitä ennen käymisen starttaamista tämä setti käymisastian ulkopuoleisella magneetilla käymiastian sisäpuoleiseen. Kun kuivahumaloinnin pitää alkaa, irroita magneetti ulkopuolelta. Jos kuivahumalointi sukan sisällä ahdistaa, voi homman kanssa kikkailla esim tuplamagneetit sukkaan, joista ulompi sukan avoimessa päässä, humalat siihen ja magneetin irroittamalla humalat valahtaa sukasta nesteeseen.
Näitä voi sitten duunata useamman ennakkoon esim ämpärin kanteen, fermzillan tai vastaavan kapeakaulaisen astian kuplan sisäpuolelle jne. Magneetteja irti halutussa aikataulussa ja homma on selkeä.
RST käymisastialla homma muuttuu kinkkiseksi, jos astia on magneettista laatua. Tällöin sisäpuolelle jotain magneettista metallia oman harkinnan mukaan, esim jotain pinnoitettua terästä tai magneettista RST laatua.
Tarvittavat evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston toimivuudelle. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka varmistavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole erityisen välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään erityisesti käyttäjän henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analyysien, mainosten ja muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei-välttämättömiksi evästeiksi. Ei-välttämättömillä evästeillä kuitenkin nopeutetaan käyttökokemustasi ja kehitetään sivustoa mm. paremmin kohdennettujen aihealueiden muodossa.