Moikka! Laittelin tuossa muutama päivä sitten 25 litraa omenasidukkaa käymään pästöroidusta omppumehusta. Hiivana käytän SafCideriä, jonka sekottelin suoraan käymisastiaan omenamehun sekaan. Nyt kuitenkin hämmästyttää ja kummastuttaa, kun siideri ei ala kunnolla käymään. Osaisitteko sanoa mikä voisi olla vikana? Mehut ja kaikki olleet huoneenlämmössä koko ajan nii luulisi että ei ainakaan liian kylmästä lämpötilasta johdu. Vai voiko olla sittenki vaa niin että hiilidioksidi valuu jostain vesilukon juuresta eikä lukko siksi pulputa. Pinnallakaan ei kyllä kunnon vaahtoa ole.
Toivottavasti kuvat näkyy: 

-
Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 4 viikkoa sitten Tuhakka.
-
Tätä aihetta muokkasi 3 kuukautta, 4 viikkoa sitten Tuhakka.