- Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 7 kuukautta, 1 viikko sitten Mäskis toimesta.
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
- Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.
› Keskustelupalsta › Kotipanimo › Yleinen keskustelu › Aluminiastia oluen humalointikeitossa.
Mortonki. Onko mitään riskiä käyttää alumiiniastiaa kun keittää oluen ? Itsellä on van 20 litran roisteriastia ja tarvis duunailla 30l satsi porteria.
Sahtia Saatana
https://untappd.com/BlackGrouse
Itsellänikin oli suuri alumiinikattila, mutta luovuin sen käytöstä. Alumiiniinhan muodostuu oksidoitunut (oikea termi?) kerros, kun siinä keittää esim. vettä ja tämän pitäisi estää alumiinin liukeneminen. Vierteen kohdalla ph:n heittely voi kuitenkin hävittää tämän kerroksen, jolloin on riski, että metallia liukenee olueen. Eli en ainakaan itse suosittele tuon käyttöä muuten, kuin vesien lämmittämiseen.
Tarvittavat evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivuston toimivuudelle. Tähän luokkaan kuuluvat vain evästeet, jotka varmistavat verkkosivuston perustoiminnot ja turvaominaisuudet. Nämä evästeet eivät tallenna henkilökohtaisia tietoja.
Evästeitä, jotka eivät ole erityisen välttämättömiä verkkosivuston toiminnalle ja joita käytetään erityisesti käyttäjän henkilökohtaisten tietojen keräämiseen analyysien, mainosten ja muun upotetun sisällön kautta, kutsutaan ei-välttämättömiksi evästeiksi. Ei-välttämättömillä evästeillä kuitenkin nopeutetaan käyttökokemustasi ja kehitetään sivustoa mm. paremmin kohdennettujen aihealueiden muodossa.